HTC U11‎

< < Menu

Aktivera bakgrundsbegränsning i program

I vissa program kan du aktivera bakgrundsbegränsningar för att förhindra att de använder batteriet när de körs i bakgrunden.
Obs!: När bakgrundsbegränsning är aktiverad kan de begränsade programmen kanske inte fungera som vanligt och meddelanden kan bli försenade.
  1. Från Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Inställningar > Program.
  2. Tryck på programmet som du vill konfigurera och sedan på Avancerad > Batteri.
  3. Under Hantera batterianvändning, trycker du på Bakgrundsbegränsning.
  4. Tryck på Begränsa.
Upprepa stegen ovan för att aktivera bakgrundsbegränsning i andra program.