HTC U11‎

< < Menu

Justera läget för Edge Launcher

För att göra så att Edge Launcher är inom räckhåll för tummen så att du kan navigera med en hand, kan du flytta den och expandera dess storlek.
  1. För att öppna Edge Launcher trycker du på telefonens nedre sidor.
  2. Dra ratten till vänster om du vill att Edge Launcher ska visas på den vänstra sidan av skärmen.

Eller dra den till höger för att flytta tillbaka den till skärmens högra kant.

3. Tryck på > Läge för Edge Launcher och öka sedan nivånumret för att göra ratten bredare.