HTC U11‎

< < Menu

Hämta program från webben

Du kan hämta ner program direkt från webbplatser.
Viktigt: Program som hämtas från webbplatser kan komma från okända källor. För att hjälpa till att skydda HTC U11 och dina personliga data, rekommenderar vi starkt att du bara laddar ner från webbplatser du litar på.
  1. Öppna din webbläsare, gå sedan till webbsidan där du kan hämta önskade program.
  2. Öppna det nedladdade programmet och om du tillfrågas, tryck på Inställningar och slå sedan på Tillåt från den här källan.
  3. Följ anvisningarna på skärmen för att installera och öppna programmet.
Viktigt: För att granska installationsbehörigheter för installerade program, gå till Inställningar > Program och tryck sedan på Menu button > Konfigurera program > Särskild åtkomst för program > Installera okända program. Tryck på programmet och aktivera eller inaktivera alternativet Tillåt från den här källan.