HTC U11‎

< < Menu

Välja vilket nano-SIM-kort som ska användas för din dataanslutning

När du har två nano-SIM-kort insatta i telefonen, kan endast ett kort användas för att ansluta till internet. Om du använder Google eller program från tredje part kan du också välja vilket som ska användas som standardkort för att ringa telefonsamtal och skicka SMS/MMS.
Obs!: Stöd för Dual SIM-kort varierar beroende på telefonmodell, region och land.
  1. Från Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Inställningar > Dubbel nätverkshanterare.
  2. Tryck på Datanätverk, och välj sedan det kort som ska användas för anslutning till internet. .
  3. Tryck på Röstsamtal respektive SMS-meddelanden för att ställa in standardkortet som ska användas för att ringa telefonsamtal och skicka SMS/MMS-meddelanden.