HTC U11‎

< < Menu

Välja en scen

I stället för att manuellt justera kamerainställningarna kan du välja en scen med fördefinierade inställningar som bäst matchar miljön du fotograferar.
  1. Startsidan tryck på kameraikonen för att öppna programmet Kamera.
  2. Växla till läget Pro. Se Välja ett bildtagningsläge för detaljer.
  3. Tryck på Camera pro mode set to auto button och välj därefter en fördefinierad scen. Välj:
    • Pro mode macro scene icon när du filmar på kvällen, t.ex. en stadssilhuett eller en upplyst stadsgata. Håll kameran stadigt när du filmar för bästa resultat.
    • Pro mode sport scene icon när du filmar ett motiv som rör sig snabbt, t.ex. ditt barn som sportar eller en bil som förflyttar sig.
    • Pro mode macro scene icon när du fotar en närbild av ett motiv som en blomma eller insekt.
  4. När du är redo att ta fotot trycker du på Raw capture shutter button.
Om du behöver manuellt justera en scen och spara den som en ny förinställning, se Manuell justering av kamerainställningar .