HTC U11‎

< < Menu

HTC Kamera

Ta fantastiska foton och videor med kameran. För din bekvämlighet finns det mer än ett sätt att starta Kamera-appen.
  • Om du har ställt in Edge Sense, tryck när som helst på de nedre sidorna på telefonen—oavsett om skärmen är på eller av.

För detaljer, se Vad är Edge Sense? och Ta kamerabilder med Edge Sense.

• Startsidan tryck på kameraikonen för att öppna programmet Kamera.
  • Tryck på STRÖM två gånger när skärmen är avstängd.
    Tips: Se till att Snabbstarta kameran är markerat i Inställningar > Skärm, gester och knappar > Avancerad.
Du kommer att se Foto-läget som är standardläget.
Camera viewfinder screen showing the various onscreen controls.
Switch flash mode button Växla mellan blixtlägen.
Slideout camera settings button Öppna den utskjutbara menyn för att välja fotograferingsläge och kamerainställningar.
HDR mode button Växla mellan foto HDR-lägen.
Switch camera button Växla mellan den främre kameran och huvudkameran.
Switch to Video or Photo mode button Växla mellan lägena Video och Foto.
Camera shutter button Ta ett foto.
Thumbnail of last photo or video taken Visa den senaste bilden eller videon som togs.

Zooma

Innan du tar en normal bild eller video, svep med två fingrar isär för att zooma in eller ihop för att zooma ut. Du kan även zooma in och ut som du vill under inspelningen.

Slå på eller stänga av kamerablixten

Tryck på blixtikonen för att välja blixtinställning.

När du använder Flash on indicator eller Auto flash indicator, ställer kameran in på ett intelligent sätt den mest passande blixtstyrkan för ditt foto.

I läget Selfie-foto kan också trycka på blixtikonen för att slå på eller stänga av skärmblixten.

Använda volymknapparna för att fotografera

I Kamera-programmet kan du ställa in VOLYM-knapparna att fungera som slutare eller zoomreglage.
  1. Startsidan tryck på kameraikonen för att öppna programmet Kamera.
  2. Tryck på Camera settings slideout menu button för att öppna den utskjutbara menyn.
  3. Tryck på Inställningar > Alternativ för volymknappen.
  4. Välj hur du vill använda volymknapparna när du är i Kamera-programmet.