HTC U11‎

< < Menu

Säkerhetskopiera HTC U11

Säkerhetskopiera automatiskt HTC U11 till Google Drive så att du kan återställa innehåll som programdata och inställningar efter en fabriksåterställning eller när du återställer dina data på en annan HTC-telefon.
  1. Från Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Inställningar > Säkerhetskopiering och återställning.
  2. Tryck på Säkerhetskopiera mina data.
  3. Tryck på På/av-knappen för att slå på den och sedan på Back button.
  4. Kontrollera Automatisk återställning är påslagen.

Detta gör att en programmets data och inställningar kan återställas när du installerar om programmet på HTC U11.

Tips: För att välja ett annat backupkonto än ditt primära Google-konto, tryck på Säkerhetskopia konto och välj sedan ett annat Google-konto. Du kan även trycka på Lägg till konto för att lägga till ett nytt Google-konto för din säkerhetskopia.