HTC U11‎

< < Menu

Tilldela åtgärder i appen till tryckgester

För varje program kan du anpassa tryckgester för att trycka en gång eller dubbeltrycka på ett visst område på skärmen.
Obs!:
  1. Från en Startskärm svep uppåt och tryck på Inställningar > Edge Sense.
  2. Under Alternativ i appen, tryck på Lägg till fler alternativ i appen.
  3. Tryck på programmet du vill anpassa.
  4. Tryck på Kort tryckning.
  5. Gå till skärmen i programmet där du vill tilldela tryckgesten.
  6. Tryck på och tryck sedan på ett område så som en skärmknapp som du vill tilldela.
  7. Välj om du vill tilldela en Tryck eller Dubbeltryck-åtgärd och tryck sedan på OK.
    Viktigt:
    • Du kan bara tilldela ett tryck eller dubbeltryck på den valda skärmen. En serie pekskärmsåtgärder kan inte tilldelas en tryckgest.
    • Lägg inte till en åtgärd där du behöver rulla ner på skärmen för att trycka på något. Den skapade tryckgesten kan inte utlösa åtgärden om du har rullat till ett annat läge på den skärmen.
    • Åtgärder som nypa, bläddra och trycka och hålla nere stöds för närvarande inte.
  8. Ange ett namn för den anpassade åtgärden och tryck sedan på Spara.
  9. För att anpassa gesten tryck och håll trycker du på Tryck och håll > Lägg till en ny åtgärd och upprepar stegen 5 till 8.
    Tips: Om du lämnade en programskärm och har inte avslutat konfigurera alternativen i appen trycker du på för att återuppta eller för att avsluta anpassningsprocessen.
  10. När du är klar trycker du på tre gånger för att återgå till Edge Sense-skärmen.

Du får se programmet som du precis har anpassat i listan Alternativ i appen.