HTC U11‎

< < Menu

Android 9.0 uppdatering

Med Android 9.0 uppdatering för HTC U11 tillkommer ändringar som gör hanteringen av telefonsamtal, batterianvändning och programmeddelanden mer effektiva. Här är en översikt över vissa av dess nya funktioner.

Inkommande samtal i popup-fönster

Istället för att ta upp hela skärmen kan du ställa in så att inkommande telefonsamtal visas i ett popup-fönster. Du behöver inte tänka på att omedelbart acceptera eller avvisa ett inkommande samtal, speciellt när du är upptagen med att använda ett annat program.
Showing incoming call pop-out notification.

För mer information, se Visa inkommande samtal som ett popup-meddelande.

Mer kontroll över program som dränerar batteriet

Kontrollera vilka program som dränerar batteriet och aktivera bakgrundsrestriktioner i dessa program. Detta förhindrar att de använder batteriet när de körs i bakgrunden. Se Aktivera bakgrundsbegränsning i program.

Hantera meddelanden på ett bättre sätt

Du har större kontroll över dina meddelanden. Det är lättare att stoppa det som du inte vill ta emot längre. Bara tryck och håll nere på ett meddelande för att se dina alternativ. När du använder program som Google Messages och Gmail, kan du nu svara på meddelanden direkt från Meddelandepanelen.

Mer intuitiv design

Njut av en uppdaterad look för några av dina favoritgränssnitt, till exempel Snabbinställningar. Volymfältet är också mer tillgängligt, och du kan enkelt byta mellan lägena tyst, vibrera och normalt från det. Du kommer att bli nöjd eftersom förbättringar i designen ger en bättre övergripande upplevelse.