HTC U11‎

< < Menu

Justera volym- och ljudinställningarna

Genom att trycka på knapparna VOLYM UPP och VOLYM NER ändras ljudvolymen på det du spelar just nu. Om inget ljud spelas justerar det medievolymen. Genom att trycka på knapparna visas även volymkontrollen.
Så här slår du på eller stänger av olika typer av ljud och justerar volymen:
  • Tryck på Ring icon för att byta ringsignalen och meddelandesignalen mellan vibrera, tyst och normalt.
  • Tryck på Media volume icon för att slå på och stänga av medievolymen.
  • Tryck på Settings icon för att justera olika typer av volym och andra ljudinställningar.
Tips: Om ringsignalen är på eller av, genom att slå på inställningen Även vibration för samtal gör att telefonen vibrerar när du har inkommande samtal.

Ställa in standardvolymen

1. Från Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Inställningar > Ljud och meddelande.
  2. Dra volymstaplarna för varje typ av ljudkälla.