HTC U11‎

< < Menu

Tillgänglighetsfunktioner

HTC U11 har funktioner och inställningar som tillåter enkel åtkomst och användning av program och funktioner.

Förbättra skärmens läsbarhet

Om du har nedsatt syn, dra nytta av dessa funktioner för att förbättra skärmens läsbarhet.

Förbättra ljudet

Om du är hörselskadad gör dessa ljudrelaterade funktioner att lysningen på HTC U11 blir tydligare och lättare att förstå.

Obs!: Du kan hitta dessa alternativ i inställningarna Tillgänglighet på din telefon. För mer information, se Tillgänglighetsinställningar.
  • Använd TalkBack för att få hörbar återkoppling på vad du gör på din telefon. Se TalkBack.
  • Aktivera Välj att uttala så telefonen uttalar utvalda objekt på skärmen som text eller bild.
  • När du använder hörlurar kan du styra ljudbalansen eller aktivera monoljud när du använder en hörlur.
  • Slå på Påminnelse om olästa meddelanden så att din telefon spelar ett ljud eller vibrerar med angivna intervaller när du har en oläst meddelande.

Använd din röst

Du kan använda din röst för att utföra en åtgärd på HTC U11.

• Sök efter information på webben med hjälp av Google Assistant.
  • Skriv in text med din röst. Se Tala in textinmatning.
  • Ställ in en personlig digital assistent eller en molnbaserad rösttjänst som utför vissa funktioner och ger information genom röstkommandon.

Använda Motion Launch

Motion Launch kombinerar en rörelse och fingergester för att utföra en åtgärd som att väcka HTC U11 från viloläge eller aktivera kameran. För mer information, se Motion Launch.