HTC U11‎

< < Menu

Varför blir jag ombedd att ange ett lösenord för att dekryptera min telefon när jag starta om eller slår på den?

För att skydda dina data, krypterar Android telefonminnet när du har ställt in ett skärmlås. Du måste använda ett skärmlås, en numerisk PIN-kod eller ett annat lösenord för att dekryptera telefonminnet när du slår på eller startar om telefonen.
Obs!: Denna funktion kanske inte är tillgänglig på vissa telefoner.