HTC U11‎

< < Menu

Jag använde HTC Backup förut. Varför är inte HTC Backup tillgänglig på min telefon?

HTC Backup-tjänsten är inte längre tillgänglig på HTC-telefoner som använder Android 6 Marshmallow eller högre.

HTC Backup har döpts om till HTC Restore. Med den här tjänsten kan du återställa tidigare säkerhetskopior som sparats av HTC Backup till din telefon. Du måste ladda ner och använda HTC Restore-appen på telefonen för att komma åt dessa säkerhetskopior.

Använd ditt Google-konto för att automatiskt säkerhetskopiera din telefon till Google Drive. Du kan också använda ditt Google-konto när du återställer säkerhetskopian från Google Drive till en ny telefon.

se användarhandboken eller guiderna för mer information.