HTC U11‎

< < Menu

Varför laddas mitt batteri ur så snabbt?

Att förstå telefonens strömförbrukning är viktig för att förstå vad som orsakar att den laddas ur.
  • Kontrollera informationen om batterianvändning för att se vilka program och systemtjänster som använder batteriet. Denna information visar den beräknade procentandelen av batteriet som programmet eller tjänsten har använt.
  • Uppdatering av program och systemprogram kan hjälpa till att förbättra batteriets livslängd genom att se till att de senaste uppdateringarna av prestandan installeras. Uppdatera alla installerade program i Google Play Store och kolla efter de senaste uppdateringarna på din telefon.
  • Om problemet uppstod nyligen kan det hjälpa att avinstallera program som har installerats precis innan problemet började. Vissa program är inte lika optimerade som andra och kan påverka batteriets livslängd.

Beroende på telefonmodellen gör något av följande:

• Gå till Inställningar > Program och meddelanden. Tryck på Visa alla för att visa programlistan.
    • Gå till Inställningar > Program.

Klicka på programmet som installerades precis innan problemen med batteriladdningen började och tryck sedan på Avinstallera.