HTC U11‎

< < Menu

Vad borde jag göra innan jag uppdaterar telefonens programvara?

Innan du laddar ner och installerar en ny programuppdatering på telefonen, se till att telefonen är klar för uppdateringen genom att utföra stegen nedan.
  • Säkerhetskopiera dina data och filer.

Även om de behålls efter uppdateringen är det bäst att hålla en säkerhetskopia.

Viktigt: Om du använder ett mobilprogram eller datorprogramvara för att säkerhetskopiera data och filer, kontrollera först om det fortfarande stöds av programuppdateringen. Om inte, kanske du inte kan återställa dina data och filer.
  • Gå till Inställningar och kontrollera om telefonen har tillräckligt med minne.

För att kontrollera kan du göra något av följande:

• Tryck på System > Minne.
    • Tryck på Minne.
  • Ladda telefonen till mer än 50 %.
  • Anslut till internet med hjälp av en stabil mobildata- eller Wi‍-Fi-anslutning.