HTC U11‎

< < Menu

Vad ska jag göra om telefonen inte slås på?

Om telefonen inte slås på, kontrollera att batteriet inte är helt slut.
  • Anslut telefonen till laddaren i minst 5-10 minuter så att batteriet laddas.

Se till att du använder HTC-märkt originalladdare och kabel, och kontrollera vägguttaget för att försäkra dig om att laddaren får ström. Det är bäst att ladda via ett vägguttag i stället för en USB-anslutning vid felsökning av strömförsörjningsproblem.

• Meddelande-LED tänds vanligtvis medan telefonen laddas. Om batteriet är mycket lågt kan det ta upp till 2 minuter för meddelande-LED att ändras.
  • Om meddelande-LED blinkar kan batteriet vara för urladdat för att slås på. Vänta tills lampan lyser med fast sken.

När du har bekräftat att telefonen är laddad, försök att slå på den genom att trycka och hålla ner STRÖM-knappen i 10-15 sekunder.

Om telefonen fortfarande inte slås på kan du hålla ner vissa maskinvaruknappar för att tvinga telefonen att starta om. Se Hur startar jag om telefonen med maskinvaruknapparna? för mer information.

Obs!: Vissa telefonmodeller kan eventuellt inte ha en meddelande-LED.