HTC U11‎

< < Menu

Varför låser inte telefonen sig även när jag redan har skapat ett lösenord för skärmlås?

Om du har ställt in PIN, lösenord eller fingeravtrycksskanner - om telefonen har en - för skärmlås, men telefonen låser ändå inte sig kan du ha aktiverat Smart Lock för att alltid låsa upp telefonen automatiskt när en betrodd enhet är ansluten såsom ett Bluetooth-headset.
  • Stäng av Bluetooth eller ta bort Bluetooth-enheten från betrodda enheter för Smart Lock.
  • Eller stäng av Smart Lock.