HTC U11‎

< < Menu

Om HTC Sync Manager stöds inte längre, hur överför jag innehåll till min telefon?

Om du använder en av dessa HTC-telefoner:
  • HTC Desire 12, HTC Desire 12+, HTC U12+ och senare telefonmodeller
  • HTC-telefoner som uppdaterades till Android 9 som HTC U11 och HTC U11+

HTC Sync Manager stöds inte längre.

Använd något av följande för att överföra innehåll:
  • HTC-överföringsverktyg

För att överföra innehåll från en telefon till en annan, ladda ner HTC-överföringsverktyg till din gamla telefon och använda den för att överföra innehåll till din nya telefon.

För mer information, se Överföra innehåll från en Android-telefon.

• Google Drive

Innan du gör en fabriksåterställning, säkerhetskopiera dina telefondata till ditt Google-konto som kommer att lagras i din Google Drive-lagring. Efter fabriksåterställningen kan du återställa dina data medan du ställer in telefonen.

• Filhanteringsprogram (på en Windows-dator)
    1. Se till att din dator är ansluten till internet innan du ansluter telefonen till din dator. En lämplig drivrutin för din telefon laddas ner och installeras automatiskt.
    2. När drivrutinen har installerats, använd programvara som File Explorer för att kopiera filer mellan datorn och telefonen.
  • Filöverföringsprogram (på en Mac-dator)

För att överföra innehåll mellan din Mac dator och HTC-telefon, kan du använda ett filöverföringsprogram som Android File Transfer på din dator. Gå till android.com/filetransfer/ för att ladda ner och lära dig att använda Android File Transfer.