HTC U11‎

< < Menu

Varför fungerar inte min egen digitala 3,5 mm hörlursadapter med HTC U11?

Använd USB typ C 3,5 mm adaptern som medföljde förpackningen med HTC U11 eftersom den har en unik hårdvarudesign för HTC U11.
Eller så kan du köpa HTC USB-C Digital till 3,5 mm kontakt för ljudadapter på HTC:s webbplats.

Se också till att uppdatera HTC:s Verktyg för kontakt för ljudadapter på din telefon till den senaste versionen från Google Play Store. Anslut sedan adaptern med ditt 3,5 mm-headset till telefonen för att kontrollera dess senaste uppdatering av den fasta programvaran. Följ anvisningarna på skärmen för att slutföra uppdateringen av den fasta programvaran.