HTC U11‎

< < Menu

Hur startar jag om telefonen i Säkert läge?

Ibland kan en app från tredje part göra att telefonen blir långsam, fungerar dåligt eller fryser. I Säkert läge avaktiveras tillfälligt alla programaktiviteter från tredje part. Om telefonen fungerar som den ska medan den är i Säkert läge, så orsakas problemet av en app från tredje part och är troligtvis inte ett hårdvaruproblem.
  1. Tryck och håll nere STRÖM-knappen. Tryck och håll nere Stäng av tills uppmaningen Starta om i felsäkert läge visas. Tryck på OK. Telefonen kommer att starta om och du bör se Säkert läge på den nedre delen av skärmen.
  2. Testa telefonen för att se om Säkert läge löser problemet. Om så är fallet, avinstallera nyligen nerladdade program som kan vara orsaken till problemet.
  3. För att växla tillbaka till normalläge, stäng av telefonen och slå på den igen.