HTC U11‎

< < Menu

Hur skiljer sig USB typ C-kontakten från micro USB-kontakten på min gamla telefon?

Den största skillnaden är att USB typ C är reversibel och du kan sätta in kontakten i USB-/laddarporten på telefonen i horisontell riktning och den kommer fortfarande att fungera.

Måste jag använda den medföljande USB typ C-kabeln eller kan jag använda en kabel från tredje part?

HTC rekommenderar att du använder USB-kabeln som medföljer telefonen för optimal prestanda och kompatibilitet. Medan kablar från tredje part borde fungera, kan det finnas variationer i uteffekt och detta kan orsaka försämrad prestanda eller andra strömrelaterade problem. Om du väljer att köpa en USB-kabel på annat håll, leta efter logotypen USB-IF certifierad. Besök http://www.usb.org/kcompliance/view för att se om din USB-kabel har en USB-IF-certifiering.

Kan jag använda en micro USB till USB typ C nätadapter så att jag kan använda mina befintliga USB-kablar?

I likhet med USB-kablar från tredje part beror detta på utformningen och kvaliteten på den adapter som du använder. Dessa adaptrar fungerar tekniskt sett, men de kan ha en lägre laddningshastighet och kan även orsaka skador på enheten, kabeln eller laddningskällan. HTC erbjuder inte eller stödjer ett särskilt märke av USB-adaptrar.