HTC U11‎

< < Menu

Hur sparar jag batteriet?

Försök med dessa tips för att förlänga batteriets livslängd.
  • I Inställningar kan du kontrollera batteriförbrukningsmönstret för olika program och processer på din telefon. Se Hur kontrollerar jag batterianvändningen på min telefon? för mer information.
  • Använd programmet Boost+ för att kontrollera om det finns oregelbundna aktiviteter på din telefon som har hanterats eller som du måste avsluta. Detta program optimerar även systemresurser för att spara batteritiden medan du använder dina favoritprogram. Lär dig mer om Boost+ genom att gå till http://www.htc.com/se/support/apps/boost-plus/.
  • Vid användning av tillbehör med en USB-anslutning, se till att koppla bort dem från telefonen när du inte använder dem. De kan fortsätta använda batteriet när de är anslutna till din telefon.
  • Du kan välja att aktivera olika batterisparande funktioner på telefonen, till exempel Strömsparfunktion, Batterioptimering och Extrem strömsparfunktion. Se bruksanvisningen eller guiderna för mer information.