HTC U11‎

< < Menu

Hur startar jag om telefonen med maskinvaruknapparna?

Försök att hålla nere en av knappkombinationerna nedan.
  1. Gör ett av följande:
    • I telefoner med tryckkänsliga knappar såsom HTC EXODUS 1 och HTC U12+, tryck och håll nere STRÖM-knappen tills telefonen vibrerar och släpp sedan fingret.
    • Håll samtidigt ner knapparna VOLYM NER och STRÖM. Släpp knapparna när telefonen vibrerar.
    • Håll samtidigt nere knapparna VOLYM UPP och STRÖM tills telefonen startas om.
    • Håll samtidigt ner knapparna VOLYM UPP, VOLYM NER och STRÖM i upp till 2 minuter.
  2. På vissa telefoner kan en del av dessa kombinationer slå på telefonen i skärmen Starthanterare eller Nedladdningsläge. Använd VOLYM-knapparna för att navigera mellan olika alternativ och tryck sedan på STRÖM för att välja ett alternativ.

Välj Starta om. I äldre telefonmodeller kan du först behöva välja Snabboot och sedan Starta om.

Obs!: Se till att du inte väljer andra alternativ på skärmen starthanterare. Detta kan upphäva garantin eller göra telefonen oanvändbar.