HTC U11‎

< < Menu

Hur hittar jag IMEI/MEID och serienumret på telefonen?

IMEI och MEID är numeriska koder som identifierar din telefon på ett unikt sätt. Du kan behöva hitta IMEI/MEID och serienumret på telefonen när du vill få service.
  • Gå till Inställningar och gör något av följande:
    • Tryck på System > Om telefonen > Telefonidentitet.
    • Tryck på Om telefonen > Telefonidentitet.
  • För att snabbt hitta IMEI kan du öppna Telefon-appen och skriva in *#06#.
  • Om du inte kan slå på telefonen gör du något av följande:
    • I telefoner med tryckkänsliga knappar såsom HTC U12+, tryck och håll nere STRÖM-knappen tills telefonen vibrerar och släpp sedan fingret.

• I andra HTC-telefoner, tryck och håll ner VOLYM NER- och STRÖM-knapparna intryckta samtidigt. När telefonen vibrerar släpper du knappen STRÖM medan du fortsätter trycka ner VOLYM NER.

När skärmen Nedladdningsläge visas navigerar du till Systeminformation, och trycker sedan på STRÖM.