HTC U11‎

< < Menu

Hur kan jag kopiera eller flytta filer och mappar till mitt minneskort?

Använd en filhanteringsapp eller gå till telefonens lagringsinställningar för att kopiera eller flytta filer och mappar till ditt minneskort.

Kopiera eller flytta foton och videor från intern lagring till minneskortet

1. Se till att ett minneskort är isatt i telefonen.
  2. Gå till Inställningar > Lagring.
  3. På skärmen Lagring trycker du på Intern delad lagring > Foton och videor.
  4. Tryck på Bilder > Kamera.
  5. Tryck på > Välj och tryck sedan på de foton och videor du vill kopiera eller flytta.
  6. Tryck på > Kopiera till mapp eller > Flytta till mapp.
  7. Tryck på SD-kortmappar. Välj sedan en befintlig mapp eller skapa en ny mapp på ditt minneskort.

Kopiera eller flytta filer och mappar till minneskortet

1. Gå till Inställningar > Lagring.
  2. På skärmen Lagring trycker du på minneskortets namn.
  3. Tryck och håll en fil eller mapp för att markera den. Klicka sedan på fler objekt för att välja dem.
  4. Tryck på > Kopiera till eller > Flytta till.
  5. Välj destinationsmapp och tryck sedan på Kopiera eller Flytta.
    Tips: Om du inte ser något av dessa alternativ, kan du först behöva trycka på Utforska.