HTC U11‎

< < Menu

Hur kopierar jag filer mellan telefonen och datorn?

Det finns olika sätt för att överföra din media från eller till datorn.
Viktigt:
  • Spara och stäng ner dina filer innan du kopierar dem från datorn till telefonen, eller vice versa.
  • Du måste låsa upp telefonen när du öppnar telefonens lagring eller minneskortet på datorn.
  • Anslut din telefon till datorn. Din dator kommer att känna igen den precis som vilken som helst medielagringsenhet och du kan kopiera dina media mellan dem.
  • Använd en molnlagringstjänst för att ha dina media på en plats så att du kan hantera dem var du än är — på datorn, telefonen och andra mobila enheter.
För mer information kolla in guiderna och telefonens användarhandbok på vår supportwebbplats eller på HTC:s Hjälp-programmet på din telefon.