HTC U11‎

< < Menu

Hur kan jag säkerhetskopiera mina foton och videor?

Du kan säkerhetskopiera foton och videor som lagras på telefonen till Google-kontot. För att gör det använd Google Foto för att synkronisera dina lokala och online album.
Viktigt: Innan du kan synkronisera dina bilder och album, måste du först logga in på ditt Google-konto. se användarhandboken eller guiderna för mer information.

Säkerhetskopiera foton med hjälp av Google Foto

1. Öppna programmet Foton.
  2. Om det här är första gången du öppnar Foton, slå på alternativet Säkerhetskopiera och synkronisera och tryck sedan på Bekräfta.
  3. Om du endast vill säkerhetskopiera specifika mappar på din telefon som Hämtningar eller Skärmdumpar, tryck på Drawer button > Inställningar > Säkerhetskopiera och synkronisera > Säkerhetskopiera enhetens mappar. Slå på de mappar som ska synkroniseras.