HTC U11‎

< < Menu

Hur lägger jag till operatörens åtkomstpunktnamn till min telefon?

De flesta HTC-telefoner kan upptäcka vilken mobiloperatör du använder baserat på SIM-kortet som är insatt, och sedan använda det förinställda åtkomstpunktsnamnet (APN) för att ansluta till mobiloperatörens datanätverk. Du kan lägga till ett nytt APN vid roaming eller om du har problem med att upprätta en dataanslutning.
Viktigt: Vissa mobiloperatörer kanske inte tillåter att man ändrar fördefinierade APN eller lägger till nya.
  1. Gör ett av följande:
    • Gå till Inställningar > Nätverk och internet > Dataanvändning.
    • Gå till Inställningar > Mer > Dataanvändning.
  2. Om dataanslutningen är avstängd tryck på På/av-knappen bredvid Mobildata för att slå på den.
  3. Tryck på > Mobila nätverksinställningar.
  4. Tryck på Åtkomstpunktsnamn.
    Obs!: Om telefonen har två SIM-kort, välj först ett kort och tryck sedan på Åtkomstpunktsnamn.
  5. På skärmen APN:er, tryck på och ange APN-inställningar.
  6. Tryck på > Spara och välj sedan det nya APN på skärmen APN:er.