HTC U11‎

< < Menu

Varför öppnas inte Google Assistant när jag säger "‍OK Google"‍?

Google Assistant är tillgänglig för telefoner som kör Android 6.0 och senare. Innan du kan säga "‍OK Google"‍ för att öppna Google Assistant måste du ställa in den och lära den att känna igen din röst. För att ställa in Google Assistant, anslut telefonen till internet, tryck in och håll ner STARTSIDA /Fingeravtrycksläsare.

Strömsparfunktionen i Inställningar måste stängas av så att Google Assistant kan svara på "‍OK Google"‍ och röstkommandon.

För att kontrollera att strömsparfunktionen är avstängd:

1. Gå till Inställningar.
  2. Tryck på Batteri eller Ström.
  3. Se till att knappen På/av är avstängd i strömsparfunktionen.