HTC U11‎

Ghid de utilizare

< < Menu

Configurarea telefonului dvs. pentru prima dată

Atunci când porniți telefonul HTC pentru prima dată (sau după o revenire la setările din fabrică) va trebui să îl configurați.
Important: În cazul în care aveți date de pe un telefon vechi pe care doriți să le copiați pe HTC U11, efectuați o copie de rezervă a datelor de pe acel telefon. Sau folosiți Instrument de transfer HTC pentru a transfera conținut de pe telefonul vechi, după finalizarea configurării telefonului HTC U11. Pentru detalii, consultați Metode de copiere a conținutului de pe telefonul dvs. vechi.
  1. În cazul în care aveți nevoie să navigați vocal, activați TalkBack ținând apăsate două degete pe ptimul ecran pâncă când auziți un mesaj și apoi un bip.

    Sau, în cazul în care ați activat din greșeală funcția TalkBack, urmați tutorialul de pe ecran pentru dezactivare.

  2. Alegeți limba sistemului pe care doriți să o utilizați, citiți și acceptați termenii de utilizare, alegeți conexiunea la internet și conectați-vă la Contul dvs. Google.
  3. Pe ecranul în care sunteți întrebat de pe ce dispozitiv doriți restaurarea, efectuați una dintre următoarele acțiuni:
    • Dacă ați făcut copii de rezervă de pe vechiul telefon prin intermediul Contului dvs. Google, apăsați pe numele telefonului. Alegeți articolele dorite de pe telefonul vechi, apoi atingeți Restaurare.
    • Dacă doriți să începeți de la zero, apăsați Fără restaurare.
  4. Pe ecranul Servicii Google, asigurați-vă că opțiunea Copie de rezervă în Google Drive este activată pentru a face automat copii de rezervă. Se recomandă de asemenea să aveți opțiunile din Locație și Întreținere dispozitiv activate.
  5. Conectați-vă la Contul dvs. HTC pentru a folosi aceleași date de conectare pentru serviciile HTC, precum Teme.
  6. Configurați Edge Sense pentru a putea realiza fotografii instant sau pentru a efectua alte acțiuni prin simpla strângere a telefonului dvs.
  7. Urmați instrucțiunile rămase pentru finalizarea configurării telefonului dvs.
Notă: Unele caracteristici care necesită conexiune la internet, cum ar fi serviciile bazate pe locație și auto-sincronizarea conturilor dvs. online pot genera costuri suplimentare. Pentru a evita costurile de date, dezactivați aceste funcții din Setări. Pentru informații suplimentare despre serviciile de Activarea sau dezactivarea serviciului de locație.
A fost aceasta informatie de ajutor?

Nu puteti gasi ceea ce cautati?