HTC U11‎

Ghid de utilizare

< < Menu

Cum aflu dacă am instalat o aplicație terță ostilă?

Atunci când aveți instalată o aplicație ostilă sau malware, ați putea întâlni unele dintre problemele sau simptomele indicate mai jos.
  • Avertismente ale unor reprezentanți falși ai legii vă solicită să plătiți o amendă/taxă
  • Mesaje antivirus false
  • Ecrane pop-up neașteptate, care afectează funcționarea normală a dispozitivului dvs. HTC
  • Redirecționarea nedorită către un site web sau către o descărcare de aplicație
  • Utilizări neobișnuite ale datelor și costuri pe factură
  • Contactele dvs. primesc SMS-uri sau e-mailuri nedorite
  • Postări sau încărcări nedorite pe site-urile de socializare
  • Apare brusc o aplicație nouă
  • Reducere notabilă a duratei de utilizare a bateriei, după instalarea unei aplicații noi

Multe aplicații terțe ostile vor porni automat la inițializarea dispozitivului dvs. HTC sau se vor seta automat ca administratori de dispozitiv pentru a fi dezinstalate cu greutate. Pentru a împiedica aceste evenimente, dezinstalați sau dezactivați toate aplicațiile suspecte.

  1. Pentru reinițializarea în Modul de siguranță, apăsaţi şi ţineţi apăsat butonul ALIMENTARE. Apoi țineți apăsat pe Oprire până când apare solicitarea Reinițializare în modul de siguranță. Apăsaţi OK.
  2. Mergeți la Setări.
  3. Efectuaţi una din următoarele operaţiuni:
    • Apăsați Aplicații și notificări > Vizualizare toate.
    • Apăsați Aplicații.
  4. Căutați aplicațiile suspicioase sau nefamiliare. Apăsaţi aplicaţia şi apoi apăsaţi Dezinstalare sau Dezactivare.

    Dacă nu vedeți aplicații suspecte, dezinstalați toate aplicațiile descărcate recent, care au fost instalate cu puțin timp înainte de apariția problemelor.

  5. Dacă aplicația nu are opțiunea pentru dezinstalare sau dezactivare, reveniți la ecranul principal Setări, apoi faceți una dintre următoarele:
    • Apăsați Securitate și locație > Avansate > Aplicații administrator dispozitiv.
    • Apăsați Securitate > Avansate > Aplicații administrator dispozitiv.
    Dezactivați aplicația. Apoi repetați pașii 3 și 4 pentru a încerca să dezinstalați sau să dezactivați aplicația.
  6. Reporniți dispozitivul și verificați dacă s-a rezolvat problema.

    Dacă problema nu s-a rezolvat, ar putea fi necesară o resetare la configurările din fabrică.

Efectuarea unei resetări la configurările din fabrică din Setări

În ultimă instanță, puteți reseta telefonul la configurările din fabrică. Înainte de acest lucru, aveți în vedere următoarele:
  • O resetare la configurările din fabrică va șterge toate datele, conținutul media și fișierele din spațiul de stocare al telefonului. Veți pierde aceste date și nu le veți putea restaura dacă nu le-ați sincronizat sau copiat de rezervă. Înainte de a continua, asigurați-vă că ați copiat de rezervă toate informațiile și fișierele importante.
  • Înainte de resetare, asigurați-vă că telefonul este încărcat minim 35%, sau este conectat la un încărcător HTC și se încarcă.
  • Asigurați-că că știți numele și parola Contului dvs. Google. Veți avea nevoie de ele pentru a vă debloca telefonul după resetarea la configurările din fabrică.

    Pe telefoanele cu Android 5 sau o versiune ulterioară ar putea fi activată funcția Protecție dispozitiv, ceea ce înseamnă că după resetarea la configurările din fabrică va fi necesar să vă autentificați cu același Cont Google cu care v-ați autentificat anterior pe telefon. Dacă v-ați uitat parola Contului Google, accesați în browserul computerului www.google.com/accounts/recovery pentru a vă reseta parola.

Pentru a efectua resetarea la valorile din fabrică:

  1. Mergeți la Setări.
  2. Efectuaţi una din următoarele operaţiuni:
    • Apăsați Sistem > Opțiuni resetare.
    • Apăsaţi Copiere de rezervă și resetare.
  3. Apăsați Ştergere toate datele (revenire la setările din fabrică), apoi apăsați Resetare telefon.
    Notă: Este posibil să fie necesar să derulați până jos pentru a citi tot textul de pe ecran și pentru a activa butonul Resetare telefon.
  4. Dacă aveți un mecanism de blocare a telefonului, trebuie să introduceți acreditările de securitate înainte de a putea continua.
  5. Apăsați Ștergere totală sau OK când vi se solicită acest lucru.

    Telefonul se va reinițializa și se va reseta.

A fost aceasta informatie de ajutor?

Nu puteti gasi ceea ce cautati?