HTC U11 life‎

< < Menu

Wat is Edge Sense?

Opmerking:
  • De helpinhoud hier is gebaseerd op de volgende app-versie: 1.21.9x.
  • Download de laatste versie van HTC Edge Sense van Google Play Store om te genieten van de extra functies.
Edge Sense biedt een intuïtieve manier voor interactie met je HTC-telefoon door eenvoudigweg in de onderzijden te knijpen. Pas Edge Sense aan om snel je favoriete app te starten of om bepaalde acties uit te voeren.

Hier zijn de acties die momenteel kunnen worden toegewezen aan de knijpgebaren in Edge Sense:

• Start de app HTC Camera die standaard werd toegewezen aan het korte knijpgebaar. Zie Camera-opnamen maken met gebruik van Edge Sense.
  • Start de standaard spraakassistent die standaard is toegewezen aan het gebaar Knijpen en vasthouden. Zie Typen met je spraak met Edge Sense.

Je kunt ook schakelen naar een andere spraakassistent-app als je er een hebt gedownload van Google Play Store. Zie Een andere spraakassistent-app toewijzen aan Edge Sense.

• Start de standaard muziekapp. Als er muziek wordt afgespeeld op de achtergrond, kun je die afspelen of pauzeren door kort te knijpen.
  • Start elke andere app die vooraf is geïnstalleerd of die is gedownload naar je telefoon.
  • Leg schermafbeeldingen vast.
  • Schakel de flitser in of uit.
  • Schakel Wi‍-Fi Hotspot in of uit.
  • Vouw het paneel Meldingen open of dicht.

Naast het bovenstaande kun je de knijpgebaren aanpassen voor het uitvoeren van bepaalde acties in een app. Zie In-app acties toewijzen aan knijpgebaren.

Opmerking:
  • Behalve voor het vastleggen van schermafbeeldingen en het uitvoeren van in-app acties, kan het bovenstaande worden geactiveerd door knijpgebaren, zelfs als het scherm uit is.
  • Google Play Muziek en muziekapps van derden die de Android-muziekbedieningsstandaard volgen, worden ondersteund door Edge Sense.