HTC U11 life‎

< < Menu

Een schermvergrendeling instellen

Bescherm je persoonlijke informatie en voorkom dat anderen je HTC U11 life zonder je toestemming gebruiken.

Kies of je een vergrendelpatroon, een numerieke PIN-code of een andere manier wilt instellen om je telefoon te vergrendelen. Het wachtwoord wordt telkens opnieuw opgevraagd als je de HTC U11 life inschakelt of als deze gedurende een bepaalde periode niet werd gebruikt.

1. Veeg in het Startscherm omhoog en tik dan op Instellingen > Beveiliging en locatie.
  2. Tik onder Apparaatbeveiliging op Schermvergrendeling.
  3. Selecteer een optie voor schermvergrendeling en stel de schermvergrendeling in.
  4. Tik naast Schermvergrendeling op > Automatisch vergrendelen en geef dan de inactieve tijd op voordat het scherm wordt vergrendeld.
    Tip: Tik op en tik op de Aan/uit-schakelaar voor Patroon zichtbaar maken om deze uit te schakelen als je niet wilt dat je patroon voor schermvergrendeling wordt weergegeven terwijl je het op het scherm tekent.