HTC U11 life‎

< < Menu

Scherm blokkeren

Hier zie je wat je kunt doen op het vergrendelscherm:
  • Veeg op het vergrendelscherm omhoog om het scherm te ontgrendelen.Of houd de vingerafdruksensor ingedrukt.
  • Tik tweemaal op een melding om direct naar de bijbehorende app te gaan.
  • Veeg naar links of rechts op de melding om deze te verwijderen.
  • Schuif naar links of rechts op een melding tot je en ziet. Tik op om de melding uit te schakelen.
  • Houd een melding ingedrukt voor het dempen of blokkeren van meldingen van de gerelateerde app. Tik op Meer instellingen voor het aanpassen van de meldingsinstellingen.

Als je niet wilt dat meldingsinhoud wordt weergegeven op het vergrendelscherm, ga je naar Instellingen > Beveiliging en locatie > Voorkeuren schermvergrendeling > Op het vergrendelingsscherm en tik dan op Helemaal geen meldingen weergeven.

• Als je een schermvergrendeling of Slimme vergrendeling wilt configureren, raadpleeg je Een schermvergrendeling instellen voor details.