HTC U11 life‎

< < Menu

Een nieuwe contactpersoon toevoegen

Voeg nieuwe contacten toe of importeer ze van je SIM-kaart.
  1. Veeg in het Startscherm omhoog en zoek en tik vervolgens op Contacten.
  2. Tik op .
  3. Tik in het veld Voornaam en typ de naam van de contactpersoon. Tik op om apart de voor-, midden- of achternaam en een achtervoegsel zoals jr. in te voeren.
  4. Tik op om een foto toe te voegen aan je contact.
  5. Typ de contactgegevens in de betreffende velden.
    Tip: Tik op Meer velden om meer informatie in te voeren.
  6. Als je klaar bent, tik je bovenaan op het scherm op Opslaan.

Om contacten te importeren van je SIM-kaart, tik je op > Instellingen > Importeren > Simkaart.