HTC U11 life‎

< < Menu

App-updates installeren vanaf Google Play Store

De meeste apps worden bijgewerkt met verbeteringen en foutoplossingen Google Play Store. Je kunt apps handmatig bijwerken of je telefoon instellen om de app-updates automatisch te downloaden en te installeren wanneer ze beschikbaar zijn.
  1. Tik in het Startscherm op en zoek naar en tik op Play Store.
  2. Tik op om het uitschuifmenu te openen.
  3. Tik op Mijn apps en games.
  4. Op het tabblad Updates zie je de lijst van apps waarvoor updates beschikbaar zijn.
  5. Tik op Updaten naast de app die je wilt bijwerken.
    Tip: Tik op Alles updaten als je alle apps wilt bijwerken.
Tip: Tik in Google Play Store op > Instellingen > Apps automatisch updaten om te kiezen hoe Google Play Store je apps moet updaten.