HTC U11‎

Korisnički vodiči

< < Menu

Care este diferenţa dintre utilizarea cartelei microSD ca spaţiu de stocare amovibil şi ca spaţiu de stocare intern?

Utilizaţi cartela microSD ca suport de stocare amovibil, atunci când aveţi deja conţinut, cum ar fi fişiere media sau alte fişiere astfel încât să nu-l pierdeţi. Utilizarea cartelei ca spaţiu de stocare amovibil vă permite să introduceţi şi să accesaţi cartela în orice telefon Android.

Dacă aveţi o cartelă microSD nouă sau fără conţinut pe care doriţi să-l păstraţi, puteţi să o configuraţi ca spaţiu de stocare intern pentru telefonul dvs. Telefonul dvs. trebuie să ruleze Android 6 Marshmallow sau versiuni mai recente. Aceasta ajută la extinderea spaţiului de stocare a telefonului astfel încât puteţi migra aplicaţii instalate şi datele acestora pe cartelă. Un memento important, totuşi, este că după ce aţi configurat cartela microSD ca spaţiu de stocare intern, cartela poate fi utilizată numai pe telefonul pe care a fost formatată. Nu veţi mai putea să introduceţi şi să accesaţi cartela pe alte telefoane.

Consultaţi ghidul de utilizare sau instrucţiunile detaliate pentru a afla cum să configuraţi cartela microSD ca spaţiu de stocare intern.

Da li je ova informacija bila od pomoci?

Ne mozete pronaci ono sto trebate?