HTC U11‎

< < Menu

Hvad er Edge Sense?

Bemærk:
  • Hjælp-indholdet her er baseret på den følgende program-version: 1.21.9x.
  • Download den nyeste version af HTC Edge Sense fra Google Play Butik for at få glæde af de tilføjede funktioner.
Edge Sense giver en intuitiv måde at interagere med HTC-telefonen ved blot at klemme på de nedre dele af siderne af den. Tilpas Edge Sense for hurtigt at starte din favoritprogram eller udføre bestemte handlinger.

Her er de handlinger, der for øjeblikket kan tildeles til klemmebevægelserne i Edge Sense:

• Åbn Edge Launcher for at få øjeblikkelig adgang til programmer, kontakter og visse hurtigindstillinger. Se Åbne Edge Launcher.
  • Start HTC Kamera-programmet — der som standard er tildelt kort klemmebevægelse. Se Sådan tager du kamerabilleder vha. Edge Sense.
  • Start standard stemmeassistenten — der som standard er tildelt klem og hold-bevægelsen. Se Sådan skriver du med din stemme med Edge Sense.

Du kan også skifte til en anden stemmeassistent-program, hvis du har downloadet en sådan fra Google Play Butik. Se Sådan tildeles en anden stemmeassistent-app til Edge Sense.

• Start standard musikprogrammet. Spil eller pause med et kort klem, når musikken spiller i baggrunden.
  • Start HTC Sense Companion.
  • Start en andet program, der er forhåndsinstalleret, eller som du downloader til telefonen.
  • Optag skærmbilleder.
  • Tænd eller sluk for lommelygten.
  • Start eller stop stemmeoptagelse. Du skal have programmet HTC Taleoptagelse.
  • Tænd eller sluk for Wi‍-Fi Hotspot.
  • Udvid eller skjul Meddelelsespanelet.

Udover ovenstående kan du tilpasse klemmebevægelser, så de udfører visse handlinger i et program. Se Sådan tildeler du handlinger i programmet til klemmebevægelser.

Bemærk:
  • Bortset fra at optage skærmbilleder og udføre handlinger i programmet kan du trigge ovennævnte vha. klemmebevægelser, selvom skærmen er slukket.
  • Google Play Musik og tredjeparts musikprogrammer, der følger standarden for Android musikstyring, understøttes af Edge Sense.