HTC U11‎

< < Menu

Sådan kan du overføre indhold fra din forrige telefon

Afhængigt af operativsystemet på din gamle telefon skal du vælge den rette metode til at overføre indhold til HTC U11.

Fra en Android-telefon

Det kan du gøre på to måder:

• Brug din Google-konto til at sikkerhedskopiere og gendanne data.

Sikkerhedskopier først din gamle telefon til din Google-konto. Når du konfigurerer HTC U11 første gang, logger du på din Google-konto og gendanner din gamle telefons data til HTC U11.

• Brug HTC værktøj til overførsel.

På din gamle HTC eller anden Android-telefon downloader du HTC værktøj til overførsel og bruger det til at overføre indhold til HTC U11. Se Overføre indhold fra en Android-telefon.

Fra en iPhone

Download og installér Google Drev-programmet på din iPhone og brug det til at sikkerhedskopiere iPhone indhold til din Google-konto.

HTC U11 går du til Indstillinger og trykker på System > Hent indhold fra en anden telefon > iPhone for at se instruktionerne. Eller du kan besøge https://www.android.com/switch/.