HTC U11‎

< < Menu

Metoder til sikkerhedskopiering af filer, data og indstillinger

Er du bekymret over måske at miste vigtige ting på HTC U11? Sikkerhedskopier HTC U11 inden du fjerner indhold fra lageret, udfører en nulstilling til fabriksindstillinger eller opgraderer til en ny telefon.

Sikkerhedskopiering i skyen

Brug din Google-konto til automatisk at sikkerhedskopiere programdata og indstillinger, herunder Wi‍-Fi adgangskoder, til Google Drev. Se Sikkerhedskopiering af HTC U11.

Brug Google Billeder til automatisk at sikkerhedskopiere dine billeder og videoer.

HTC Sync Manager

Brug HTC Sync Manager til at importere musik, billeder og videoer fra din HTC U11 til din computer. Du kan også synkronisere lokalt gemte kontakter og afspilningslister mellem din HTC U11 og din computer.

Tilsvarende er HTC Sync Manager et godt alternativ, hvis du ikke vil sikkerhedskopiere dine konti, indstillinger og andet personligt indhold til skyen. Du kan bruge den til at oprette sikkerhedskopier af HTC U11 på din computer.

Andre muligheder for sikkerhedskopiering

Hvis du ønsker det, kan du sikkerhedskopiere dine data og filer separat.

Nogle programmer gør det muligt at sikkerhedskopiere data til hukommelseskortet - hvis det bruges som Flytbart lagermedie - så du nemt kan gendanne dem efter en nulstilling til fabriksindstillingerne. Bare sørg for ikke at slette hukommelseskortet, når du foretager en nulstilling til fabriksindstillingerne.

I visse programmer kan du muligvis bruge telefonhukommelsen til at sikkerhedskopiere og gendanne programdata. Hvis et program giver dig problemer, og du er nødt til at rydde dets data for at prøve at løse problemet, skal du først sikkerhedskopiere programdata til telefonhukommelsen.

Meddelelser Sikkerhedskopiér dine tekstmeddelelser til hukommelseskortet eller telefonhukommelsen eller gem dem som en vedhæftning til en e-mail.
Kontakter
  • Gem kontakter eller andre personlige data til dine online konti, så du kan synkronisere dem når du skifter til en anden telefon.
  • Hvis du har gemt dine kontakter lokalt i programmet Personer, kan du eksportere dem til hukommelseskortet eller telefonhukommelsen.
Filer Tilslut HTC U11 til din computer som et diskdrev for manuelt at kopiere og indsætte filer til din computer.
Andre data Tjek andre programmer for at se, om de understøtter eksport af data til hukommelseskortet eller telefonhukommelsen.