HTC U11‎

< < Menu

Sådan optager du video vha. Akustisk fokus.

Mens du optager video, kan du zoome ind for at fokusere på motivet og optage dets lyd højt og tydeligt vha. Akustisk fokus.
Vigtigt:
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. Skift til Video-tilstand Se Vælge en optagetilstand for detaljer.
  3. Som standard er Akustisk fokus allerede aktiveret. Hvis du vil slå den til, trykker du på Camera settings slideout menu button for at åbne sidemenuen, hvorefter du trykker på Akustisk fokus.
  4. Gør klar til at tage billedet og tryk så på Video record button for at starte optagelsen.
  5. Mens du optager, kan du skubbe to fingre fra hinanden for at zoome ind på motivet. Det grønne mikrofonniveau angiver, hvor forstærket motivets lyd bliver, når du zoomer.
    Screen showing the pinch-to-zoom gesture when using Acoustic Focus.

Når du optager, skal du passe på ikke at dække for mikrofonerne, når du holder telefonen.

Illustration showing the proper handling of the phone when taking videos with hi-res or 3D audio.
  6. Tryk på Pause recording button for at sætte optagelsen på pause, og tryk dernæst på Resume recording button for at genoptage.
  7. Stop optagelsen ved at trykke på Stop recording button.
    Tip: Videoer optaget i 3D Audio er markeret med 3D audio button i Google Billeder. Brug øretelefoner, når du afspiller videoen, for at få fornøjelse af den fantastiske lyd.