HTC U11‎

< < Menu

Sådan tager du et RAW-billede

Vil du bevare flere detaljer i dine billeder, eller fastholde belysningen i efterbehandlingen?I tilstanden Pro kan du tage billeder, der gemmes som RAW billedfiler i DNG-format sammen med en JPG-komprimeret version.
Bemærk: RAW-billeder fylder meget i hukommelsen. Det anbefales at bruge et hukommelseskort som standardhukommelse til billeder og videoer.
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. Skift til Pro-tilstand Se Vælge en optagetilstand for detaljer.
  3. Tryk på Camera settings slideout menu button for at åbne sidemenuen.
  4. Husk at vælge RAW and JPEG format indicator. Har du ikke gjort det, kan du trykke på JPEG-only format indicator for at ændre.

Eller tryk på RAW and JPEG format indicator for at skifte til JPEG-only format indicator, hvis du kun vil gemme en JPG komprimeret version.

5. Tryk på Raw capture shutter button.