HTC U11‎

< < Menu

Optagelse af en Hyperlapse video

Vil du have en effekt af hurtig bevægelse i videoen? Brug Hyperlapse-funktionen til at hæve videoens hastighed op til 12 gange.
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. Skift til Hyperlapse-tilstand. Se Vælge en optagetilstand for detaljer.
  3. Når du er klar til at optage, skal du trykke på Record hyperlapse video button.
  4. Du kan ændre fokus til et andet motiv eller område ved blot at trykke på det i Kamerasøgeren.
  5. Tryk på blitz-ikonet for at slå blitzen til eller fra.
  6. Stop optagelsen ved at trykke på Stop recording button.
Relaterede instruktioner