HTC U11‎

< < Menu

Sådan slås Smart-skærm til og fra

Hvis du tager telefonen på, mens skærmen er slukket, vågner den og viser Smart-skærm, som giver dig et hurtigt glimt af dato og klokkeslæt, batteristatus og meddelelsesikoner. Du kan slå denne funktion til eller fra under indstillinger.
Bemærk: Når du rejser, kan Smart-skærm vise din aktuelle placering samt tidszonen derhjemme, hvis rejsetilstand er slået til. Se Rejse-funktion for yderligere oplysninger.
  1. Fra en Startskærm swiper du op og trykker på Indstillinger > Skærm, håndbevægelser og knapper.
  2. Tryk på Avanceret.
  3. Tryk på knappen Smart-skærm Til/Fra for at slå det til eller fra.