HTC U11‎

< < Menu

Konfiguration af lagerkortet som intern hukommelse

Hvis du sætter et hukommelseskort i, der ikke har været brugt før i HTC U11, vil kortet som standard blive monteret som flytbart lager. Hvis hukommelseskortet er nyt eller ikke har noget indhold, du vil gemme, kan du formatere det som hukommelse til HTC U11.
Vigtigt:
  1. Fra Startskærm swiper du op og trykker på Indstillinger > Lagerplads.
  2. Under Bærbar lageringsenhed trykker du på Settings icon ved siden af hukommelseskortets navn.
  3. Tryk på Formatér som internt > Formatér SD-kort.
  4. Følg skærmvejledningen for at flytte dine installerede programmer og deres data fra den indbyggede hukommelse til hukommelseskortet.
Tip: Hvis du ikke længere vil bruge lagerkortet som intern hukommelse, kan du genformatere det som flytbart lager. Før du gør dette, skal du sørge for at flytte alle programmer og data fra kortet tilbage til den indbyggede hukommelse. Se Sådan flytter du programmer og data mellem den indbyggede hukommelse og hukommelseskortet.