HTC U11‎

< < Menu

Sende en tekstmeddelelse (SMS)

1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Meddelelser.
  2. Tryk på Add icon.
  3. Indtast en kontaktperson eller et mobilnummer i feltet Til.
  4. Tryk på feltet Tilføj tekst eller på din underskrift, hvis du har angivet den.
  5. Indtast din meddelelse.
  6. Tryk på Send message button for at sende meddelelsen.

I dual SIM-modeller skal du trykke på Send message button Stik 1 eller Send message button Stik 2 for at sende en meddelelse.

Bemærk:
  • Tryk på Back arrow icon for at gemme meddelelsen som et udkast.
  • Der er en grænse for antallet af tegn til én SMS (vises over skærmtastaturet Send message button). Hvis du overstiger grænsen, vil din tekstmeddelelse blive leveret som én, men den bliver faktureret som mere end én meddelelse.
  • Din SMS bliver automatisk til en MMS, når du indtaster en e-mailadresse som modtager, vedhæfter noget eller indtaster en meget lang meddelelse.

Svare på en meddelelse

1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Meddelelser.
  2. Tryk på en kontakt (eller et telefonnummer) for at vise udvekslingen af meddelelser med denne kontakt.
  3. Tryk på feltet Tilføj tekst eller på din underskrift, hvis du har angivet den.
  4. Indtast din meddelelse.
  5. Tryk på Send message button.

I dual SIM-modeller skal du trykke på Send message button SIM 1 eller Send message button SIM 2.

Svare til et andet telefonnummer på kontakten

Hvis en kontakt har flere telefonnumre gemt på HTC U11, kan du vælge, hvilket telefonnummer du vil svare til.

Husk på, at dit svar sendes til telefonnummeret i den seneste meddelelse, som du har modtaget fra denne kontakt, hvis du ikke vælger et andet nummer.

1. Mens du ser udvekslingen af meddelelser med en kontakt, skal du trykke på Menu icon > Modtagers telefonnummer og vælge det telefonnummer, du vil svare til.
  2. Tryk på feltet Tilføj tekst, og indtast derefter dit svar.
  3. Tryk på Send message button.

I dual SIM-modeller skal du trykke på Send message button SIM 1 eller Send message button SIM 2.

Genoptage en kladdemeddelelse

Hvis du skifter til et andet program, eller hvis du modtager et indgående opkald, mens du skriver en tekstmeddelelse, gemmes tekstmeddelelsen automatisk som en kladde.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Meddelelser.
  2. Tryk på en kladde til en meddelelse og redigér meddelelsen.
    Tip: Hvis du vil se alle kladder på ét sted, skal du trykke på Menu icon og derefter på Filtrer > Kladder.
  3. Tryk på Send message button for at sende meddelelsen.

I dual SIM-modeller skal du trykke på Send message button Stik 1 eller Send message button Stik 2 for at sende en meddelelse.

Relaterede instruktioner