HTC U11‎

< < Menu

Sende en multimediemeddelelse (MMS)

Vigtigt: Komprimer først en video, inden den vedhæftes og sendes, så filstørrelsen ikke er for stor til beskeden.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Meddelelser.
  2. Tryk på Add icon.
  3. Indtast en kontaktperson, mobilnummer eller e-mail-adresse i feltet Til.
  4. Tryk på feltet Tilføj tekst eller på din underskrift, hvis du har angivet den.
  5. Indtast din meddelelse.
  6. Tryk på Attach item icon, og vælg derefter en vedhæftningstype.
  7. Vælg eller søg efter det emne, der skal vedhæftes.
  8. Når du har tilføjet en vedhæftning, trykker du på More options icon for at se valgmulighederne for udskiftning, visning eller fjernelse af din vedhæftning.
  9. Tryk på Send message button for at sende meddelelsen.

I dual SIM-modeller skal du trykke på Send message button Stik 1 eller Send message button Stik 2 for at sende en meddelelse.

Bemærk: Tryk på Back arrow icon for at gemme meddelelsen som et udkast.
Relaterede instruktioner