HTC U11‎

< < Menu

Sådan nulstiller du HTC U11 (Hård nulstilling)

Hvis HTC U11 har et vedvarende problem, der ikke kan løses, kan du udføre en fabriksnulstilling (kaldes også en hår-nulstilling eller master-nulstilling). En fabriksnulstilling nulstiller HTC U11 til sin oprindelige tilstand den havde, før du tændte den første gang.
Vigtigt: Programmer, du har downloadet og installeret, dine konti, dine filer samt system og programdata og indstillinger fjernes. Du skal sikre, at du sikkerhedskopierer alle data og filer, du vil beholde, inden du udfører en fabriksnulstilling.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger > Sikkerhedskopiér og nulstil.
  2. Tryk på Slet alle data (fabriksnulstilling).

For at undgå at slette medier og andre data fra hukommelseskortet, bør du sørge for ikke at vælge muligheden Slet SD-kort.

3. Tryk på Nulstil telefon.
  4. Tryk på Slet alting.
Bemærk: En fabriksnulstilling sletter muligvis ikke alle data permanent, herunder personlige oplysninger.