HTC U11‎

< < Menu

Taleoptagelse

Brug Taleoptagelse for at optage oplysninger under forelæsninger, interviews eller hvis du vil skabe din egen lydlog.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker så på Taleoptagelse.
  2. Hold mikrofonen tæt på lydkilden.
  3. Tryk på Record button for at starte optagelsen af et stemmeklip.
    Bemærk: Taleoptagelse kan køre i baggrunden, mens du gør andre ting på HTC U11, bortset fra når du åbner andre programmer, der også bruger lydfunktioner.
  4. Tryk på Pause button for at standse optagelsen.
Afspil stemmeklippet ved at trykke på Play button.
Tip: Hvis du vil se dine optagne stemmeklip, trykker du på Back arrow icon. Tryk og hold på et stemmeklip for at se muligheder for at dele, indstille det som ringetone mm.

Aktivering af lydoptagelse i høj opløsning

Vil du have krystalklare optagelser?Optag lyd i høj opløsning.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker så på Taleoptagelse.
  2. Tryk på Menu icon > Indstillinger > Kodningsformat og vælg Høj opløsning (FLAC).
Relaterede instruktioner