HTC U11‎

< < Menu

Optagelse af videoer i slowmotion

Genoplev action i høj hastighed stykke for stykke og tilføj et strejf af spænding til dine videoer.
Vigtigt: Der optages lyd, når du er i denne tilstand, men den kan kun høres, når videoen afspilles i normal hastighed.
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. Skift til Slow motion-tilstand Se Vælge en optagetilstand for detaljer.
  3. Tryk på Video record button for at begynde optagelsen.
  4. Stop optagelsen ved at trykke på Stop recording button.